03 Mayıs 2024
  • İstanbul17°C
  • Diyarbakır17°C
  • Ankara17°C
  • İzmir24°C
  • Berlin23°C

CANLI YAYINDA VATANSEVERLİK ŞOVU!

Canlı yayında M.Ü Öğretim Üyesi Nurşen Mazıcı ile Milliyet gazetesi muhabiri Namık Durukan ve yazar Enver Sezgin arasında sert tartışma yaşandı.

Canlı yayında vatanseverlik şovu!

16 Temmuz 2011 Cumartesi 08:41

CNN ekranlarında yayınlanan 'Ne oluyor?' isimli programda Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Nurşen Mazıcı ile Milliyet gazetesi muhabiri Namık Durukan ve yazar Enver Sezgin arasında sert tartışma yaşandı.

Şirin Payzın’ın hazırlayıp sunduğu ‘Ne Oluyor?’un bu hafta ki bölümünde Diyarbakır’da  13 askerin hayatını kaybetmesi ve DTK’nın demokratik özerklik ilanı edilmesi masaya yatırıldı.

Programın konuklarından yazar Enver Sezgin, internet sitesi ANF’nin oldukça tartışılan iddiasını gündeme getirdi. Enver Sezgin, Diyarbakır’da ki 13 askerin savaş uçaklarının attığı bomba sonucu hayatını kaybettiğini yazdığını söyleyince tartışma başladı. Bu konunun araştırılması ve telsiz kayıtlarının incelenmesi gerektiğini söyleyen Sezgin’e Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Nurşen Mazıcı’nın yanıtı sert oldu. "Uçaklar PKK'lılara gül mü atsaydı?" diyerek tepkisini dile getirdi.

Programın moderatörü Şirin Payzın ise Namık Durukan, yazar Enver Sezgin ve Nurşen Yazıcı arasında ki kavgayı sakinleştirmek büyük uğraş verdi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.