30 Nisan 2024
  • İstanbul15°C
  • Diyarbakır24°C
  • Ankara15°C
  • İzmir20°C
  • Berlin16°C

CANLI YAYINDA SERT TARTIŞMA

Sansürsüz programında Taraf Yazarı Cemil Ertem ile HEPAR Genel Başkanı Osman Pamukoğlu arasında ilginç bir tartışma yaşandı.

Canlı yayında sert tartışma

23 Kasım 2010 Salı 12:20

Habertürk'te "füze kalkanı" ve son NATO zirvesinin masaya yatırıldığı Sansürsüz programında Taraf Yazarı Cemil Ertem ile HEPAR Genel Başkanı Osman Pamukoğlu arasında ilginç bir tartışma yaşandı.

İktidara gelmeleri durumunda Türkiye'nin AB ile ilişkilerini donduracağını, NATO ile ilişkilerini gözden geçireceğini kaydeden Pamukoğlu'nun sözlerini Ertem, "hayal" olarak niteledi.

Enerji, tarım ve hayvancılıkta dışa bağımlılıktan Türkiye'yi kurtaracaklarını ileri süren Pamukoğlu'na Ertem, "Sizin bir alternatif ekonomik programınız var mı?" diye sordu. Ertem, "Ayakları yere basarak konuşmak gerekiyor. Oy oranını tahmin etmek zor ama bu söylemle belki binde bir oy alırsınız" deyince tartışma alevlendi.

Ertem'e "Bizim kültürümüzü, insanımızı tanıyor musun?" diye tepki gösteren Pamukoğlu, beş ay önce partilerinin oy oranının 5.2 olduğunu ileri sürdü.

Ertem, bu sözler üzerine "Cem Uzan'ı hatırlattınız" dedi. Pamukoğlu, "Cem Uzan'ı beğenmiyor musun? Yüzde 7 oy aldı. Sen bir parti kursana kaç oy alacaksın." şeklinde karşılık verdi. Ertem'in "Ben siyasetçi değilim" demesi üzerine de Pamukoğlu, "Siyasetçi değilsin ama siyasi konularda dilin pabuç gibi" sözleriyle Ertem'e tepki gösterdi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.