29 Nisan 2024
  • İstanbul15°C
  • Diyarbakır28°C
  • Ankara17°C
  • İzmir22°C
  • Berlin16°C

CANLI YAYINDA 'KENE' KAVGASI!

Korgeneral Metin Yavuz Yalçın'ın başörtülü kadınlar için kullandığı “kene” ibaresi canlı yayında tartışmaya neden oldu.

Canlı yayında 'Kene' kavgası!

07 Haziran 2011 Salı 13:13

Gazeteciler Nagehan Alçı ve Hulki Cevizoğlu arasında zaman zaman sert tartışmalar yaşandı.

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan moderatörlüğünü Latif Şimşek’in yaptığı ‘Med-Cezir’de, Nagehan Alçı ve Hulki Cevizoğlu arasında gazetecilik tartışması yaşandı. Nagehan Alçı’nın söylediklerinden hoşnut kalmayan Hulki Cevizoğlu, Nagehan Alçı’ya “Kendinizi hakim yerine koyuyorsunuz, gazeteciliğe yakışmaz bu, insanlığa yakışmaz bu.” dedi.

Beyaz Tv ekranları hararetli bir tartışmaya sahne oldu. Nagehan Alçı ve Hulki Cevizoğlu’nun birbirine girdiği tartışmada Balyoz Davasında gazetecilerin tutumu eleştirildi. Balyoz davası sanıklarından Korgeneral Metin Yavuz Yalçın’ın, internete düşen ses kayıtlarında başörtülü kadınlara “kene” demesine tepki gösteren Nagehan Alçı, Hulki Cevizoğlu’dan bu konu hakkında yorum yapmasını istedi. Cevizoğlu ise durumu Başbakan Erdoğan’a getirince tartışmanın fitili de ateşlenmiş oldu.

Hulki Cevizoğlu, “Belki de böyle bir şey söylemedi. Kendisine sorun yada avukatına sorun.” dedi. Moderatör Latif Şimşek “Nagehan hanım bu b ir montaj olabilir mi?” diye sorunca Hulki Cevizoğlu “Olamaz çünkü hakim, kararını verdi. Böyle şey olmaz. Kendinizi hakim yerine koyuyorsunuz, gazeteciliğe yakışmaz bu, insanlığa yakışmaz bu” dedi.

Askerin siyaset hakkında konuşamayacağını söyleyen Nagehan Alçı “Asker siyasetçi midir? Siz bir siyasetçi ile bir askerin söylediği sözleri aynı kefeye koyuyorsunuz. Siz askerin siyaset hakkında konuşmasını doğru buluyor musunuz.” dedi.

Bir izleyiciden gelen maile cevap veren Hulki Cevizoğlu “Söz hakkı verinde konuşayım. Ben konuşurken savcılık yaparsa, mahkeme başkanlığı yaparsa Nagehan hanım olmuyor.” dedi. Bu sözleri üzerine Nagehan Alçı konuşmamayı tercih edince polemikte son bulmuş oldu.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.