03 Mayıs 2024
  • İstanbul19°C
  • Diyarbakır22°C
  • Ankara17°C
  • İzmir26°C
  • Berlin24°C

CANLI YAYINDA İMAM HATİP KAVGASI

Yüksek Gerilim programında tansiyon yine yükseldi. İmam Hatip Lisesi mezunlarının polis olmasını istemeyen Faraç’a tepki Serdar Arseven’den geldi.

Canlı yayında İmam Hatip kavgası

08 Mayıs 2011 Pazar 13:58

Gazeteci Mehmet Faraç ve Serdar Arseven canlı yayında tartıştı. İmam hatiplilerin polis olmasına CHP'lilerin karşı çıkmasına tepki gösteren Arseven “Meslek lisesi mezunları CHP'ye oy vermesin” dedi.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Faruk Mangırcı’nın modere edip Prof.Dr Özcan Yeniçeri, Serdar Arseven ve Mehmet Faraç’ın yorumcu olarak katıldığı Yüksek Gerilim’de tansiyon yine yükseldi. İmam Hatip Lisesi mezunlarının polis olmasını istemeyen Faraç’a tepki gazeteci Serdar Arseven’den geldi.

ZORUNUZA GİDİYOR

Arseven “CHP’liler meslek lisesi mezunu hiç kimsenin polis olmasını istemiyor.” deyince Faraç “Sizin meseleniz polisin tamamı tarikat cemaat olsun. Mesele bu kadar basit” diye cevap verdi. Arseven ise Faraç’a tepki göstererek “Bir imam hatiplinin başbakan olması sizin zorunuza gidiyor.” dedi.

HERKES İŞİNİ YAPSIN

Faraç, herkesin kendi bitirdiği bölümün işini yapması gerektiğini savunarak “İmam hatipten mezun olan gitsin imamlığını yapsın. Tornacı gitsin tornacı olsun, resim bölümü mezunu gitsin, ressam olsun. Devleti kuşatma operasyonuna şu anda alet oluyorsunuz.” dedi.

NEDEN GAZETECİ OLDUNUZ

Arseven ise “Siz ne mezunusunuz. Endüstri meslek lisesi mezunusunuz. O zaman gidip endüstrici olsaydınız. Neden gazeteci oldunuz. Bir Müslüman çocuğu bu CHP zihniyetinin savunduğu yasaklama yüzünden, polis olamıyor.” dedi.

KAMUOYU TAKDİR EDECEKTİR

Programda MHP’de yaşanan 3.kaset depremi de masaya yatırıldı. MHP Ankara Milletvekili adayı Prof.Dr.Özcan Yeniçeri MHP’de kaset skandalını kamuoyunun takdir edeceğini ifade ederek “ Bizim bu tip şeyleri kaldırmamız mümkün değil. Bunların ne kadar lanetli bir hadise olduğunu biliyoruz. Burada problem kasetler değil, tamda seçim zamanı servis edilmesidir. Kamuoyunu bunu takdir edecektir. Zaten gittiğimiz yerde bunu da görüyoruz.” diye konuştu.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.