06 Mayıs 2024
  • İstanbul16°C
  • Diyarbakır18°C
  • Ankara12°C
  • İzmir17°C
  • Berlin14°C

BURAYA ÇÖP DÖKEN SÜNNETSİZ KOMÜNİSTTİR!

Siyaset, "Buraya çöp döken eşektir!" formatına bağlandı. Sıcaklar, oruç, referandum hezeyanı derken makara hepten boşaldı.

Buraya çöp döken sünnetsiz komünisttir!

24 Ağustos 2010 Salı 19:32

Siyaset, "Buraya çöp döken eşektir!" formatına bağlandı. Sıcaklar, oruç, referandum hezeyanı derken makara hepten boşaldı.

Kayseri'de, ferah feza konuşuyor Tayyip Bey:

"Anayasaya hayır diyenler kimleeeer?! CHP, MHP, Türkiye Komünist Partisi!"

Alan, galeyana geliyor:

"Yuuuuh!"

Cümlede yuhalanacak sözcük malumunuzdur herhalde. Kemal Sunal'ın bir filminde dediği gibi "P..t, p...k gibi bir şey" demek olan komünist sözcüğü halkımızda beklenen, hasretle özlenen coşkulu öfkeyi yaratıyor. Tayyip Bey, muhafazakâr İslami kesimin komünist avının yılmaz neferleri olduğu o eski, güzel soğuk savaş günlerine bir gidip geliyor. Nostaljik!

TERAKKİPERVER CEMİL BEY

Aynı esnada "ırkçılık" kalesinde... Cemil Çiçek, "Teröristler, çok affedersiniz sünnetsiz" diyor. Tam bir TÖRERİST! Demek ki bazı arkadaşlar öldürdükleri adamların, çok affedersiniz Cemil Bey, şeylerine bakıyorlar. Siz de Cemil Bey, çok pardon, ölü insanların şeylerine bakan bu şeylerin laflarını şey ediyorsunuz. Tebrikler! "Flört eden kızlar fahişedir" dediğiniz o eski günleri hatırlayınca... Muazzam bir terakki!

Devamı için...

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.