BORU HATTINDA PATLAMA: 2 ÖLÜ
Mardin'in Midyat ile Şırnak'ın İdil ilçeleri arasında geçen BOTAŞ'a ait Kerkük-Yumurtalık boru hattında bu akşam saatlerinde patlama meydana geldi.

10 Ağustos 2010 Salı 23:32
Mardin'in Midyat ile Şırnak'ın İdil ilçeleri arasında geçen BOTAŞ'a ait Kerkük-Yumurtalık boru hattında bu akşam saatlerinde patlama meydana geldi. Patlamada ilk bilgilere göre 2 kişi öldü
Patlama meydana geldiği sırada bir otomobilin alevler içinde kaldığı ve araç içinde bulunan 2 kişinin yanarak hayatını kaybettiği bildirildi. 1 kişinin de yaralandığı patlamanın nedeni henüz belirlenemezken, çıkan yangının söndürülmesi için bölgeye BOTAŞ'a ait ekipler sevk edildi.
Petrol boru hattına ham petrolün akışı kesilirken, çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürülmeye çalışılıyor.
Yorumlar
- Geri
- Ana Sayfa
- Normal Görünüm
- © 2009 İlke Haber
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.