28 Nisan 2024
  • İstanbul14°C
  • Diyarbakır17°C
  • Ankara15°C
  • İzmir13°C
  • Berlin11°C

BİRAND'DAN ERDOĞAN KANSER Mİ? YANITI

Mehmet Ali Birand, Başbakan Erdoğan'la yaptığı özel röportajın detaylarını aktarırken kanser iddialarına açıklık getirdi..

Birand'dan Erdoğan kanser mi? yanıtı

19 Ocak 2012 Perşembe 21:04

Başbakan Erdoğan'la yaptığı özel röportajın yankıları süren M. Ali Birand bu kez gözlemlerini ve Başbakan'ın sağlığına dönük gözlemlerini aktardı. 

"'KANSER DEĞİLİM' DEDİ KEMOTERAPİ GÖRMÜYOR" 

Birand, Kanal D ana haberde Erdoğan'la yaptığı özel röportajın siyaset dışı başlıklarını paylaştı. Başbakan'ın sağlık durumuna dair spekülasyonları hatırlatan Birand kanser iddialarına açıklık getirdi. Erdoğan'ın aile hayatı, eve saat kaçta gidebildiği gibi özel konulara da giren Birand şahsi gözlemlerini de aktardı. Erdoğan'ın 'kanser değilim' dediğini belirten Birand, kemoterapi tedavisinin sözkonusu olmadığını kaydetti. 

"BAŞBAKAN, HAKAN FİDAN'A TOZ KONDURMUYOR" 
Birand, Başbakan'ın son günlerde kimi çevrelerin hedef aldığı MİT Müsteşarı Hakan Fidan'a toz kondurmadığını söylerken, Erdoğan'ın Fidan'ın kurumda yaptıklarına devrim niteliğinde baktığını söyledi. Fidan, MİT-PKK görüşmelerinin basına sızması ve Uludere faciasıyla ilgili bir dizi iddiaya konu olmuş, yaptığı açıklamayla suçlamaları yalanlamıştı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.