05 Mayıs 2024
  • İstanbul16°C
  • Diyarbakır17°C
  • Ankara16°C
  • İzmir23°C
  • Berlin20°C

BİRAND'DAN BAHÇELİ'YE SERT YANIT!

Birand, Türk basın tarihinde kendilerine çok özel bir yer edinen Hasan Cemal ve Cengiz Çandar'a eleştirilerde bulunan Bahçeli'ye sert yanıt verdi.

Birand'dan Bahçeli'ye sert yanıt!

21 Ekim 2009 Çarşamba 12:41

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dün partisinin grup toplantısında, CNNTürk ekranlarında yayınlanan 'Tecrübe konuşuyor' programını hazırlayıp sunan gazeciler Hasan Cemal ve Cengiz Çandar'ı eleştirmişti.

Mehmet Ali Birand, Türk basın tarihinde kendilerine çok özel bir yer edinen Hasan Cemal ve Cengiz Çandar'a eleştirilerde bulunan Bahçeli'ye sert yanıt verdi.

Cumhurbaşkanı Gül’ün 'MGK’ya anamuhalefet partisi liderinin de girmesi' yönündeki önerisine, "Zamanlama itibariyle açılıma muhalefeti davet etmenin, katılımına katkı sağlamanın bir başka yolu olarak düşünülüyorsa Hasan Cemal’le, Cengiz Çandar daha uygun olur diye düşünüyorum" yorumunu getiren Bahçeli'yi protesto ettiğini söyleyen Birand, MHP liderinin tecrübeli gazetecileri hedef gösterdiğini söyledi.

Birand şöyle konuştu

"Buradan hem bizim program yapımcımız, hem de Türk basınının son derece önemli iki kişisine, MHP Genel Başkanı Sayın Bahçeli'nin (üçüncü defa eğer yanılmıyorsam) kalkıp, Cengiz Çandar ile Hasan Cemal'e adeta hedef gösterir gibi, vatan hainliğine götürürcesine, öyle işaret eder gibi hitap etmesini de teessüfle karşılıyorum ve protesto ediyorum."

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.