02 Mayıs 2024
  • İstanbul16°C
  • Diyarbakır24°C
  • Ankara17°C
  • İzmir25°C
  • Berlin26°C

BİRAND SORDU: O MÜDÜRÜN KELLESİ ALINACAK MI?

'Dağda ölenlere ağlamayan insan değildir' çıkışı ile Ankara'nın ilgisini çeken Recep Güven'in akıbeti merak konusu oldu.

Birand sordu: O müdürün kellesi alınacak mı?

10 Ekim 2012 Çarşamba 13:05

Mehmet Ali Birand, aferin diyerek övgüler yağdırdığı Diyarbakır Emniyet Müdürü Recep Güven için lafı evirip çevirmedi ve Kanal D Ankara Temsilcisi Erhan Karadağ'a açıkça sordu.

Bülent Arınç'ın Erdoğan ile ikinci kez ters düşmesine neden olan Güven'in "kellesinin alınıp alınmayacağını" soran Birand, AK Partili vekillerin tavrını da sormayı ihmal etmedi.



'Dağda ölenlere ağlamayan insan değildir' çıkışı ile medya ve politikanın gündemine bomba gibi düşen Emniyet Müdürü Recep Güven'e önce destek yağdı ardından da eleştirilerin odağına oturdu.

Bülent Arınç
'ın destek verdiği Başbakan Erdoğan'ın ise grup toplantısında yerden yere vurduğu emniyet müdürü için Mehmet Ali Birand, lafı evirip çevirmeden Erhan Karadağ'a Recep Güven'in akıbetini sordu.

"MÜDÜRÜN KELLESİ GİDECEK Mİ?"

Kanal D Ankara temsilcisi Erhan Karadağ, Recep Tayyip Erdoğan'ın Recep Güven'e tepkisini ve yankılarını anlattı. Karadağ'a "Emniyet Müdürü Recep Güven görevden alınacak mı? " soran Birand'ı, Recep Güven'e önce destek veren Erdoğan'ın açıklamalarının ardından da mikrofonlardan kaçan AK Partili vekillerin durumu bir hayli güldürdü. (Gazeteciler)
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.