08 Mayıs 2024
  • İstanbul15°C
  • Diyarbakır9°C
  • Ankara9°C
  • İzmir17°C
  • Berlin12°C

BİRAND, EŞİNİN KANSERLE SAVAŞINI ANLATTI

Mehmet Ali Birand bu kez sadece haber sunmadı. Eşiyle yaşadığı dramı anlatan Birand kanser hastalarına destek çağrısı yaptı...

Birand, eşinin kanserle savaşını anlattı

09 Ekim 2010 Cumartesi 11:09

Kanal D anchormani Mehmet Ali Birand ana haber bülteninde çarpıcı bir çağrı yaptı. Yakasındaki pembe kurdeleye dikkat çeken Birand kanser hastalarında destek isterken eşiyla yaşadıkları dramı anlattı.

Birand, bu kez sadece haber sunmadı ilginç bir sosyal sorumluluk örneği göstererek kanser hastalarına destek verdi. anlamlı bir kampanyaya destek vermek için yakasında pembe bir kurdeleyle dikkat çeken Kanal D anchormani, eşiyle yaşadıkları dramı anlattı. Eşi Cemre Birand'ın meme kanseri geçirdiğini söyleyen usta anchorman yaşadıkları zorlukları anlattı.



"Meme kanseriyle mücadeleye destek verdiğimi göstermek için bu kurdeleyi takıyorum. Destek vermemin tek nedeni bu sosyal sorumluluk kampanyasına katılmak değil. Son derece geçerli bir gerekçem var. Eşim Cemre de meme kanseri geçirdiği için destek veriyorum. Bundan dolayı bunun ne olduğunu biliyorum. Bütün kadınlara söylüyorum erken teşhis çok önemli. Eşim Cemre de erken teşhis sayesinde kurtulabildi."

Meme kanseri vakalarında erken teşhisin önemini hatırlatan Birand, kadın seyircilere duyarlılık çağrısı yaptı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.