13 Mayıs 2024
  • İstanbul14°C
  • Diyarbakır11°C
  • Ankara12°C
  • İzmir17°C
  • Berlin12°C

BELDEN AŞAĞI VURUYORSUN AYIP EDİYORSUN!

Nagehan Alçı, Ahmet Kekeç'i hükümet yandaşı olmakla suçlayınca canlı yayında adeta kıyamet koptu...

Belden aşağı vuruyorsun ayıp ediyorsun!

11 Ocak 2012 Çarşamba 10:46

24'de yayınlanan 'Nerede Kalmıştık?' günün en ilginç polemiklerinden birine sahne oldu. Ahmet Kekeç ve Nagehan Alçı'nın hazırladığı programa ikili arasındaki sert tartışma damgasını vurdu.



Nagehan Alçı, Kemal Kılıçdaroğlu hakkında açılan fezlekeyi eleştirdi ve CHP liderinin yaptığı açıklamanın yanlış olsa da hakaret içermediğini, dava açılmasını doğru bulmadığını söyleyidi. Alçı, Kılıçdaroğlu'nun yargıyı hedef alan ve fezlekeye konu olan sözlerini 'ifade özgürlüğü' içinde değerlendirip Selahattin Demirtaş'ın Genelkurmay Başkanı için 'bizim nazarımızda onbaşı değilsin' demesini ise 'hakaret' olarak tanımlayıp eleştirince Ahmet Kekeç sert tepki gösterdi. Kekeç, Nagehan Alçı'nın Kılıçdaroğlu ve Demirtaş'ın sözlerini farklı değerlendirmesini 'tutarsızlık' olarak yorumladı, ikisinin de hakaret olduğunu savundu ve Alçı'ya tepki gösterdi

"BELDEN AŞŞAĞI VURUYORSUN, AYIP EDİYORSUN!"

Ancak asıl kavga bundan sonra başladı. Kılıçdaroğlu'nun yargıya taşınan sözlerinin savcılara 'hakaret' olduğunda ısrar eden Ahmet Kekeç, Alçı'nın üstüne gidince hiç beklemediği bir tepki gördü. Alçı, izleyenleri de şoke eden bir çıkışla Ahmet Kekeç'i hükümet yandaşı olmakla suçladı. Alçı'nın sözleri karşısında şoke olan Kekeç hayli sert bir tepkiyle Alçı'ya canlı yayında adeta ayar verdi. "Bak belden aşşağı vuruyorsun, ayıp ediyorsun, hakaret ediyorsun, dinlemeyi de bilmiyorsun... Ayıp..." diyen Kekeç, "Önce dinlemeyi öğreneceksin, sonra da hakaret etmeden, belden aşşağı vurmadan konuşmayı öğreneceksin" diye devam etti.

"BENİ EKRANDA HİZAYA ÇEKER GİBİ KONUŞMAN HOŞ DEĞİL"

Ahmet Kekeç'in canlı yayındaki ayarından rahatsız olan Nagehan Alçı ise "Beni hizaya çeker gibi bu tarz konuşmalar hoş değil. Ben bunu ders verir gibi ekrandan yapmayı doğru bulmam..." diyerek tepki gösterdi. "Belli ki hakaretten anladığımız yanlış. Ama sürekli bana bunun hakaret olduğunu kabul ettirmeye çalışma." diyen Alçı, Kekeç'in uslubunu eleştirdi. İkili arasındaki gerilim hayli uzun süren polemiğe rağmen çözüme kavuşmayınca Nagehan Alçı konuyu değiştirerek programa devam etti.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.