30 Nisan 2024
  • İstanbul16°C
  • Diyarbakır18°C
  • Ankara25°C
  • İzmir27°C
  • Berlin29°C

BAYKAL, ÖYMEN'E SAHİP ÇIKTI!

CHP lideri, gruba Onur Öymen'le geldi, yanına oturttu. Baykal, bu tavrıyla Öymen'in konuşmasına sahip çıktığını ilan etti.

Baykal, Öymen'e sahip çıktı!

17 Kasım 2009 Salı 16:00

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, partisinin grup toplantısına son günlerin tartışılan ismi Onur Öymen ile birlikte gelerek mesajını verdi. Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu'nun grup toplantısına katılmaması ise dikkat çekti.

FOTO GALERİ (Onur Öymen'e tepkiler)

Gruba beraber gelen toplantıda da Öymen'i yanında oturtan Baykal'ın bu hareketiyle verdiği mesaj ise çok netti; "Öymen'e sahip çıkıyorum; kellesini vermeyeceğim!"

Kılıçdaroğlu'nun Öymen'in istifaya çağırması s onrasında, CHP'den dün yapılan açıklamada da, "Kılıçdaroğlu, çevresinden gelen üzüntüleri yansıtmıştır" denmişti.

7856

Öymen'le ilgili olarak bu mesajları veren Deniz Baykal, grup toplantısında ise bir vatandaşın tepkisiyle karşılaştı. Gündemi değerlendirmek için konuşma yapan Baykal, hükümete yüklenmeye devam ederken, grup toplantısında bulunan bir vatandaşın ani çıkışıyla neye uğradığını şaşırdı.

CHP'nin grup toplantısında bulunan bir vatandaş, CHP Genel Başkanı Yardımcı Onur Öymen'in Dersim hakkındaki sözlerini Baykal'a sordu.

Ani çıkış yapan vatandaşa partililer şiddetle karılışık verirken, Baykal da konuşmasını daha fazla uzatmadan kürsüden indi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.