02 Mayıs 2024
  • İstanbul15°C
  • Diyarbakır20°C
  • Ankara16°C
  • İzmir21°C
  • Berlin22°C

BAYKAL: BAHÇELİ BÜYÜK HATA YAPTI!

CHP lideri Deniz Baykal, Devlet Bahçeli'nin istifa çağrısı yaptığı Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak'la ilgili ilginç bir yorumda bulundu.

Baykal: Bahçeli büyük hata yaptı!

17 Mart 2010 Çarşamba 18:04

CHP lideri Deniz Baykal, hakkındaki yolsuzluk iddiaları bir haftadır gündemi meşgul eden ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin istifa çağrısı yaptığı Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak'la ilgili ilginç bir yorumda bulundu.

Deniz Baykal, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak konusundaki soruları yanıtlarken, “Bizim de kapımızı çaldı, aday olmak istedi. Eğer kabul etseydik, Adana’yı kazanırdık, ancak bu tür iddiaları biz de duyuyorduk. Devlet Bey büyük hata yaptı. MHP de aday göstermeseydi Aytaç Durak orada biterdi. Belediyeler avlanma sahası olmaktan çıkarılmalı” dedi.

Baykal, grup toplantısında da, “Başbakan RTÜK üyesi Zahid Akman için soruşturma izni vermedi. Bugün öğreniyoruz ki Başbakan, ‘Adana Belediye Başkanı soruşturulsun’ diyor. Aytaç Durak da, Zahid Akman da soruşturulsun, sen de soruşturul, ben de soruşturulayım” diye konuştu.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.