06 Mayıs 2024
  • İstanbul17°C
  • Diyarbakır13°C
  • Ankara18°C
  • İzmir25°C
  • Berlin20°C

BALBAY: CHP'DEN ADAY OLURUM

Mustafa Balbay, CHP'den milletvekili adayı olmaktan mutluluk duyacağını, aday olacağı yerin ise partinin takdiri olduğunu söyledi.

Balbay: CHP'den aday olurum

08 Mart 2011 Salı 14:39

Ergenekon davası tutuklu sanığı gazeteci Mustafa Balbay, CHP'den milletvekili adayı olmaktan mutluluk duyacağını, aday olacağı yerin ise partinin takdiri olduğunu söyledi.

CHP'den milletvekili adayı olup olmayacağı tartışılan Mustafa Balbay, aday olmak istediğini söyledi. Avukatı aracılığıyla açıklama yapan Balbay, CHP'nin bir siyaset kazanı olduğunu belirtti. Balbay, "Bende o kazanın içinde yoğrulmaktan mutluluk duyacağım. Aday olarak gösterileceğim yer konusunda ise hiçbir tercihim bulunmamaktadır. Bu yer mesleğimin ilk 10 yılını geçirdiğim İzmir'de olabilir son 20 yılını geçirdiğim Ankara'da. Hatta ikamet ettiğim yer olan Silivri dahi olabilir. Ancak ikamet değişikliğini şu aşamada yapamadım. Bu da tutuklulukta 3. yılına girmiş bir gazeteci için çok da sorun olmasa gerekir." dedi. Balbay, bu konunun tamamen CHP Genel Merkezi'nin takdirinde olduğunu kaydetti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da bir açıklamasında Balbay'ın aday olması durumunda bundan mutluluk duyacağını belirtmişti.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.