27 Nisan 2024
  • İstanbul18°C
  • Diyarbakır24°C
  • Ankara16°C
  • İzmir20°C
  • Berlin10°C

BAKAN GÜNAY'DAN "OLMAYAN KİTAP" FIRÇASI

TÜYAP Kitap Fuarı'nda Ertuğrul Günay, çalışanlardan Fetih Naci, Cengiz Aymatov ve Fazıl Hüsnü Dağlarca'nın biyografik eserlerini istedi....

Bakan Günay'dan "olmayan kitap" fırçası

05 Kasım 2009 Perşembe 11:13

TÜYAP Kitap Fuarı'nda bakanlığa ait standı gezen Kültür ve Turizm Bakanı Bakan Ertuğrul Günay, çalışanlardan Fetih Naci, Cengiz Aymatov ve Fazıl Hüsnü Dağlarca'nın biyografik eserlerini istedi. Bu kitapların standlarda bulunmadığını öğrenen Günay görevliye kızdı.

 Günay, "Söyleyin müdürünüz beni arasın. Fuar bitene kadar bu kitapları stantta görmek istiyorum" dedi.

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay dün İstanbul Beylikdüzü'ndeki TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen İstanbul Kitap Fuarı'nı gezmişti. Bakan Günay, ilk olarak Heybeliada Salonu'ndaki Doğan Hızlan kitaplığını ziyaret etti. Doğan Hızlan ile sohbet eden Günay daha sonra fuarı gezmeye başladı.

 Kültür ve Turizm Bakanlığı Döner Sermaye İstanbul İşletme Müdürlüğü'ne ait standa gelen Günay, çalışanlardan Fetih Naci, Cengiz Aymatov ve Fazıl Hüsnü Dağlarca'nın eserlerini istedi.

Standda bu kitapların bulunmadığını öğrenen Günay, yetkililerden yardımcı olmalarını istedi. Yetkililer de bu kitapların fuara getirilmediğini belirtince Günay sinirlenerek, "Nasıl gelmez ya. Bu kitaplar fuara gelmezse nereye gelir? Hemen bana genel müdürünüzü bulun, bu kitaplar fuar bitmeden buraya raflarına konulacak" dedi.

Bakan Günay'ın "fırçaladığı" görevlinin hemen telefonuna sarılarak üstlerine telefon açtığı görüldü.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.