19 Mayıs 2024
  • İstanbul15°C
  • Diyarbakır16°C
  • Ankara15°C
  • İzmir19°C
  • Berlin14°C

BAKAN EKER'DEN BAYDEMİR'E BAYRAM ZİYARETİ

Bakan Eker bayram dolayısıyla kentte bulunduğunu, resmi kurumlar ve yurttaşlarla bayramlaştığını belirterek bu vesileyle Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret ettiklerini söyledi.

Bakan Eker'den Baydemir'e bayram ziyareti

22 Eylül 2009 Salı 21:42

Tarım Bakanı Mehdi Eker, AKP Diyarbakır Milletvekili Abdurahman Kurt, Diyarbakır Valisi Hüseyin Avni Mutlu, AKP Diyarbakır İl Başkanı Baki Aksoy ve beraberindekiler Ramazan Bayramı dolayısıyla Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir’i ziyaret etti. Ziyarette Başkan Vekili Ali Şimşek de hazır bulundu.

4731

Bakan Eker bayram dolayısıyla kentte bulunduğunu, resmi kurumlar ve yurttaşlarla bayramlaştığını belirterek bu vesileyle Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret ettiklerini söyledi. AKP Diyarbakır Milletvekili Abdurrahman Kurt ise, “Kimsenin evinde yas olmadığı zamanlar, herkesin evinde şenlik olduğu zamanlar, kimsenin evinde yas olmadığı zamanları inşallah beraber yaşarız. Şehir bizim, bölge bizim. İnşallah acıların olmadığı bayramları beraber yaşarız” dedi.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, “Gönül ister ki tüm ocaklarda gerçek bayram heyecanı yaşansın. El ele vererek hakikaten öylesi bir geleceği de yaratmanın çabası içerisinde olmamız gerekiyor” dedi. Baydemir bayramların diyaloglara, diyalogların ortak paydalarda buluşmaya, buluşmanın da özlemini duydukları onurlu bir barışa vesile olmasını diledi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.