01 Mayıs 2024
  • İstanbul14°C
  • Diyarbakır18°C
  • Ankara16°C
  • İzmir21°C
  • Berlin22°C

BAKAN AÇIKLADI: CEMAAT’LE İLİŞKİLİ 250 KADAR ŞİRKET VAR

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, hangi şirketlerin “FETÖ” ile ilişkili olduğunu bildiklerini belirterek, “200-250’lerle ifade edilen şirketler grubu var; bunun dışında suça karışmamış iş adamlarımızın rahat olması lazım” dedi.

Bakan açıkladı: Cemaat’le ilişkili 250 kadar şirket var

07 Ağustos 2016 Pazar 18:06

Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci, hangi şirketlerin Gülen Cemaati ile ilişkili olduğunu bildiklerini açıkladı ve şirketlerle ilgili sayı verdi.

Malatya’da gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bakan Tüfenkci, “Elimizde belirlenmiş şirket isimleri var. 200-250’lerle ifade edilen şirketler grubu var; bunun dışında suça karışmamış işadamlarımızın rahat olması lazım” dedi.

Tüfenkci, “Düzgün, kurallara uygun iş yapan, ticari faaliyetlerine piyasa şartları içerisinde devam eden hiçbir şirketin gelecek endişesi taşımaması gerektiğini düşünüyoruz” diye de ekledi.

Tüfenkci, ayrıca, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından büyük endişelere neden olacak bir durağanlaşma görülmediğini de ifade ederek, “Türkiye’ye etkisi Rusya krizi kadardır, hatta daha da azdır. Yani ekonomiye yüzde 1 oranında dahi bir etkisi bulunmamaktadır” diye konuştu.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.