26 Nisan 2024
  • İstanbul17°C
  • Diyarbakır21°C
  • Ankara20°C
  • İzmir18°C
  • Berlin12°C

BAHÇELİ'DEN KILIÇDAROĞLU'NA CEZAEVİ TEHDİDİ

Devlet Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu Demirtaş ve Kavala üzerinden hedef aldı, "Sonunda onların koğuşundaki boş bir ranzaya sen de kapağı atarsın" diyerek cezaevi tehdidinde bulundu.

Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na cezaevi tehdidi

31 Mayıs 2022 Salı 17:28

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında muhalefeti hedef aldı. Bahçeli'nin temel hedefinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu vardı. HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ı teröristlikle, Osman Kavala'yı casuslukla suçlayan Bahçeli, bunların serbest kalması gerektiğini söyleyen Kemal Kılıçdaroğlu'nu ise terörle işbirliğiyle, hainlikle suçladı. Bahçeli, "Sonunda onların koğuşundaki boş bir ranzaya sen de kapağı atarsın" diyerek Kılıçdaroğlu'na cezaevi gönermesi yaptı.

KILIÇDAROĞLU'NA CEZAEVİ TEHDİDİ

Bahçeli, "6'lı masa" hakkında "şer", "fitne", "istismar", "riya" gibi nitelemelerde bulundu, altı partinin "Milletin masası" reklam kampanyasına değinerek, "Sizin milletiniz neresi" gibi söylemlerde bulundu.

Bahçeli konuşmasının önemli bir bölümünü ise AİHM kararlarına rağmen serbest bırakılmayan Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala gibi isimler üzerinden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na hedef almaya ayırdı. Kılıçdaroğlu'na seslenerek "Senden Cumhurbaşkanı olmaz" diyen Bahçeli, HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ı teröristlikle, Osman Kavala'yı casuslukla suçladı. Bahçeli, bunların serbest kalması gerektiğini söyleyen Kemal Kılıçdaroğlu'nu ise terörle işbirliğiyle suçlayarak cezaevi tehdidinde bulundu.

"Kılıçdaroğlu sen itiraz etsen de Demirtaş teröristtir, bölücüdür. Osman Kavala sorosçudur, şaibeli suçludur." diyen Bahçeli, "Sayın Kılıçdaroğlu, terörist Demirtaş'ın hasretini çekiyorsan, 'Kavala olmadan yaşayamam' diyorsan, biraz daha devam et, sonunda kanun yoluyla onların koğuşundaki boş bir ranzaya sen de kapağı atarsın" diye konuştu.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.