27 Nisan 2024
  • İstanbul14°C
  • Diyarbakır16°C
  • Ankara15°C
  • İzmir16°C
  • Berlin10°C

BABACAN'DAN SEDAT PEKER TEPKİSİ: İDDİALARI ARAŞTIRAN SAVCI YOK, BU ÇOK VAHİM

DEVA Partisi lideri Babacan, Sedat Peker'in iddiaları ile ilgili hiçbir savcının harekete geçmediğini hatırlatarak "İddialar ortaya saçılmış ama araştırılması için savcılık süreçleri başlatılmamış durumda. Çok vahim bir durum" diye konuştu.

Babacan'dan Sedat Peker tepkisi: İddiaları araştıran savcı yok, bu çok vahim

07 Haziran 2021 Pazartesi 11:18

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, FOX TV'de İsmail Küçükkaya'nın sorularını cevapladı.

Babacan, Sedat Peker'in iddiaları ile ilgili hiçbir savcının harekete geçmediğini hatırlatarak "İddialar ortaya saçılmış ama araştırılması için savcılık süreçleri başlatılmamış durumda. Çok vahim bir durum" dedi.

Babacan'ın açıklamaları şöyle:

"İddiaların muhatapları var. İçlerinde Cumhurbaşkanı'nın yakınları, pek çok bakan, belediyeler, vakıflar, gazeteciler, dernekler var. İddialar ortaya saçılmış ama araştırılması için savcılık süreçleri başlatılmamış durumda. Çok vahim bir durum.

Dürüst ve işin ehli kadrolar işin başına geçsin, bütün sorunlar hızla çözülür. Türkiye, bir kabustan uyanma hızında iyileşebilir. Bütün bu problemlerin sebebi kötü yönetim.

Siyasetçiler finansmanını kısmen de olsa yasa dışı yapılardan sağlamaya başlayınca, o yasa dışı yapıların önü daha da açılıyor. Ülke tam bir bataklığa gömülüyor.

Devlette üç beş yerden maaş almalar çok yaygınlaştı. Benim sorumlu olduğum dönemde bana bağlı kurumlarda biz buna asla izin vermezdik. İş bulamayan ev gençleri var. Böyle bir yerde 3-5 yerden maaş almalar toplumsal adalet hissiyatını çok etkiliyor."

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.