29 Nisan 2024
  • İstanbul14°C
  • Diyarbakır20°C
  • Ankara21°C
  • İzmir18°C
  • Berlin19°C

AYŞENUR ARSLAN TARAF'A SAYDIRDI!

Bir televizyon programında Ergenekon Mahallesi Programını sunan Ayşenur Arslan, canlı yayında Taraf Gazetesi’ne ağır hakaretlerde bulundu.

Ayşenur Arslan Taraf'a saydırdı!

04 Mart 2011 Cuma 14:40

'Ergenekon Mahallesi' Programı’nda bugün Ayşenur Arslan’ın konuğu Yazgülü Aldoğan’dı. “Muhteşem İkili” olarak adlandırılan Arslan ve Aldoğan, programın amacına uygun olarak beklendiği gibi baştan sona Ergenekon Terör Örgütü’nü savundular.

Birbirine gaz veren ve birbirini dolduruşa getiren ikili bir ara öyle bir noktaya geldiler ki, Taraf Gazetesi’ni ortaya aldılar.

Ve Ayşenur Arslan çıktığı günden beri haberleriyle Türkiye’de medyada bir çığır açan Taraf Gazetesi’ne inanılmaz bir iftirada bulundu.

Arslan aynen şöyle dedi: “Taraf çıktığı günden beri % 90’ı yalan ve asılsız haberler yayınladı.”

Hatırlanacağı üzre Ayşenur Arslan, “Dursun Çiçek İmzalı İrticayla Mücadele Eylem Belgesi”ni Taraf Yayınladığında da Taraf’ı sahte belge yayınlamakla suçlamıştı. Hatta Mehmet Altan’la canlı yayında adeta kavga etmişti.

Belgenin ıslak imzalı hali çıkınca Arslan bu sefer, “sahte imza atıldığını” savunmuştu.

Belgenin Çiçek’in elinin ürünü olduğu raporla ortaya çıkınca, Arslan Emniyet’in kriminal raporuna inanmadığını söyleyip “niye genelkurmaya göndermiyorlar” diye kampanya başlatmıştı. Genelkurmay’a gönderilip Jandarma Kriminal tarafından da “Çiçek’in eli ürünü” raporu verilince sessizliğe bürünmüştü.

Çiçek’le ilgili onlarca yayın yapıp Taraf’ı yalancılıkla suçlayan Ayşenur Arslan özür dilemek bir yana şimdi de canlı yayında Taraf’ı yüzde 90’ı yalan haber yapmakla suçladı. Arslan’ın 28 Şubat’taki Pisikolojik Harp üretimi yalan haberleri ise halen akıllarda.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.