02 Mayıs 2024
  • İstanbul14°C
  • Diyarbakır21°C
  • Ankara13°C
  • İzmir17°C
  • Berlin19°C

ATALAY: CUMA'YA KADAR GÖRÜŞMELERİ TAMAMLAYACAĞIM

Atalay: Cuma'ya kadar görüşmeleri tamamlayacağımİçişleri Bakanı Beşir Atalay, demokratik açılım projesiyle ilgili görüşmelerini 21 Ağustos cuma gününe kadar tamamlayacağını söyledi.Atalay, CHP ve MHP liderleriyle görüşme konusunda Başbakan Erdoğan'ın kara

Atalay: Cuma'ya kadar görüşmeleri tamamlayacağım

19 Ağustos 2009 Çarşamba 11:04

İçişleri Bakanı Beşir Atalay, demokratik açılım projesiyle ilgili görüşmelerini 21 Ağustos cuma gününe kadar tamamlayacağını söyledi. Atalay, CHP ve MHP liderleriyle görüşme konusunda Başbakan Erdoğan'ın karar vereceğini kaydetti.

İçişleri Bakanı Atalay, demokratik açılım çalışmaları kapsamında bugüne kadar yaptığı görüşmeler hakkında AK Parti Merkez Yürütme Kurulu toplantısında üyelere bilgi verdi. MYK toplantısından ayrılan Atalay, çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Çalışmaları hakkında MYK'da bilgi verdiğini söyleyen Atalay, görüşmelerini cuma gününe kadar tamamlayacağını kaydetti. Atalay, bugüne kadar görüştüğü siyasi parti, sivil toplum örgütü, yazar, şehit aileleri ve bilim adamlarının kendisine ilettiği görüşleri de MYK üyelerine aktardığını söyledi.

Atalay, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Baykal ve Bahçeli'yle görüşüp görüşmeyeceği sorusuna ise "Sayın Başbakanımız çarşamba günü dönüyor. Bu soruyu kendisine sorarsınız." dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.