28 Nisan 2024
  • İstanbul15°C
  • Diyarbakır27°C
  • Ankara20°C
  • İzmir21°C
  • Berlin16°C

ARINÇ'TAN TÜSİAD'A SERT SÖZLER

Dün TÜSİAD'ın TİY toplantısında konuşan ve hükümete sert eleştirilerde bulunan TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Boyner'e Bülent Arınç yanıt verdi.

Arınç'tan TÜSİAD'a sert sözler

15 Eylül 2012 Cumartesi 17:48

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, ''TÜSİAD gerçekten halkın temsilcisi olduğunu ifade ediyorsa önce 28 Şubat'taki kötü rolünün hesabını herkesin verdiği gibi vermeli'' dedi. 

HALK ADINA KONUŞMAYA NASIL CÜRET EDEBİLİYORLAR

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, TÜSİAD'ı ve yönetim kurulu başkanı Ümit Boyner'i eleştirirken, ''Meşru hükümetleri devirebilmek için 5'li çetenin içerisinde olanlar bugün halk adına konuşmaya nasıl cüret edebiliyorlar, doğrusu çok önemli bir gelişme'' dedi.

ÜMİT BOYNER: DEMOKRASİDE İŞLER BÖYLE YÜRÜMEZ

TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Boyner dün yaptığı açıklamada, "Uludere’de ne olduğunu anlamak, Afyon’daki patlamanın arka planını, sebeplerini öğrenmek, sorumlularını bilmek ister vatandaş... Susmak da istemez. Ne darbe dönemlerindeki gibi atanmışların, ne de kendi oyuyla seçilenlerin onu susturmasını hiç istemez" diye konuştu. Boyner, "Vatandaşların taleplerinin sindirilmesi kabul edilemez. Demokrasilerde işler böyle yürümez, yürüyemez. Biz bunu kabul edemeyiz" demişti.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.