04 Mayıs 2024
  • İstanbul14°C
  • Diyarbakır21°C
  • Ankara15°C
  • İzmir20°C
  • Berlin16°C

ANNE KÜLTER: TÜM ANNELER 'HURŞİT KÜLTER NEREDE?' DESİN

Hurşit Külter’in annesi Kerime Külter, sonuna kadar oğlunu arayacağını ifade ederek, tüm annelerin “Hurşit Külter nerede?” sorusunu sormasını istedi.

Anne Külter: Tüm anneler 'Hurşit Külter nerede?' desin

29 Haziran 2016 Çarşamba 12:00

Şırnak’ta gözaltına alınan ancak akıbetine ilişkin açıklama yapılmayan DBP İl Yöneticisi Hurşit Külter'den yapılan başvuru ve kamuoyu baskısına rağmen 34 gündür haber alınamıyor. Anne Kerime Külter, oğlunun gözaltına alınmasının üzerinden geçen 1 ayı "kabus" olarak nitelendirdi. Devletten bir yanıt beklediklerini ifade eden anne Külter, “Hurşit kaybolduğundan bu yana tek bir gece bile huzurla, güvenle uyumadım. Gözlerimi ne zaman kapatsam yüzü gözlerimin önünden gitmiyor. İşkence ve acı içinde geçen bu günlerime sebep olanları asla affetmeyeceğim" diyerek tepki gösterdi. 

Evlat sahibi herkesi kendisini anlamaya çağıran anne Külter, “Cumhurbaşkanı’nın evladı yok mu? Kendini benim yerime koysun ona bu acı yaşatılsaydı ne yapardı? Oysa Cumhurbaşkanı çıkıyordu meydanlarda 'artık insanların faili meçhule' kurban gitmeyeceğini anlatıyordu. Hani verdiği sözler?” diye sordu. 

Umudunu asla yitirmediğini ve sonuna kadar oğlunu arayacağını dile getiren anne Külter, tüm annelerin “Hurşit Külter nerede?” sorusunu sormasını istedi. 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.