25 Nisan 2024
  • İstanbul23°C
  • Diyarbakır29°C
  • Ankara28°C
  • İzmir24°C
  • Berlin9°C

AKŞENER’DEN KARANTİNA ÇAĞRISI: İSTANBUL FELAKET

İktidarın koronavirüs verilerinin doğru olmadığını belirten Akşener, sadece İstanbul’da 14 Kasım itibariyle 9 bin 872 kişinin yaşamını yitirdiğini duyurarak, karantina çağrısı yaptı.

Akşener’den karantina çağrısı: İstanbul felaket

18 Kasım 2020 Çarşamba 17:40

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, iktidarın gerçek koronavirüs salgın verilerini açıklamadığını hatırlatarak İstanbul’daki ölüm sayılarına dair dikkat çeken bir bilgi paylaştı. İBB’nin rakamlarına göre İstanbul’da 14 Kasım tarihine kadar 9 bin 872 kişinin yaşamını yitirdiğini açıklayan Akşener, en az 14 günlük karantina çağrısı yaptı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya doğru sayıları paylaşma çağrısı yapan Akşener, sözlerine şöyle devam etti:

“Vatandaşınızı böyle bir tehlikeyle ilgili olarak açık ve doğru bilgilendirmeniz gerekir. Bu iş siparişle verdiğiniz enflasyon rakamına benzemez. Sağlık Bakanı’nın zor durumda olduğunu görüyorum. İktidarın milletimize akşamüstü açıkladığı rakamlar maalesef artık inandırıcı değil. Pandemi kontrolden çıkmış görünüyor. Özellikle İstanbul’daki tablo tam bir felaket. Hiç vakit kaybetmeden 14 günlük, 21’i daha uygundur da, ekonomi nedeniyle 14 günlük sokağa çıkma kısıtlaması ilan edin.”

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.