30 Nisan 2024
  • İstanbul14°C
  • Diyarbakır20°C
  • Ankara15°C
  • İzmir16°C
  • Berlin13°C

AKP'DE "DTP'YE RANDEVU VERİN" SESLERİ

Çankaya Köşk'ünden yapılan "DTP'ye verilmiş bir randevu yoktur" açıklaması sonrası AKP içinden "DTP'ye randevu verin" sesleri yükselmeye başladı.

AKP'de "DTP'ye randevu verin" sesleri

10 Temmuz 2009 Cuma 12:39

AKP Hakkari Milletveki Zeydan, Genel Başkanı Başbakan Erdoğan'a seslenerek, "DTP bu ülkenin gerçeğidir. Keşke DTP'ye randevu verilse" dedi.

AKP Hakkari Milletvekili Rüstem Zeydan, ''Sayın Başbakanımızın DTP'nin randevu talebini kabul etmesini en çok isteyen biriyim'' dedi.

Zeydan, AKP İl Başkanlığı binasında düzenlediği basın toplantısında, maddi imkansızlıklar içerisinde hizmetlerini yapan Hakkari ve Yüksekova belediyelerine özellikle hükümetin altyapı konusunda destek verilmesiyle ilgili bakanlıklarla diyalog halinde olduğunu ifade etti.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Kürt sorunuyla ilgili yaptığı açıklamaları çok yerinde bulduğunu dile getiren Zeydan, şunları kaydetti:

''Bu sorunun çözülmesi adına hepimiz söylüyoruz. Keşke buraya bir huzur gelse, keşke buraya umut gelse, keşke huzur içinde siyaset ve yatırım yapılsa. Bütün bu sıkıntılara rağmen bu bölgeye yatırımlar yapıldı. Ben AK Parti Milletvekili olarak Sayın Başbakanımızın DTP'nin randevu talebini kabul etmesini en çok isteyen biriyim. Keşke DTP'nin randevu talebi kabul edilip, bir takım gerçekler basın huzurunda kamuoyuyla paylaşılsa daha iyi olur diye düşünüyorum. DTP bu ülkenin bir gerçeğidir.''

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.