05 Mayıs 2024
  • İstanbul16°C
  • Diyarbakır17°C
  • Ankara16°C
  • İzmir23°C
  • Berlin20°C

AKP, 12 EYLÜL’DE KONGREYE GİDİYOR

AKP sözcüsü Beşir Atalay, parti Merkez Karar Yürütme Kurulu’nun 12 Eylül Cumartesi günü ‘Büyük Kongre’yi toplama kararı aldığını açıkladı.

AKP, 12 Eylül’de kongreye gidiyor

18 Ağustos 2015 Salı 22:09

AKP’nin MKYK toplantısı sonrası gazetecilere açıklamalarda bulunan sözcü Beşir Atalay, AKP’nin 12 Eylül 2015 Cumartesi günü ‘Büyük Kongre’sini toplama kararı aldığını açıkladı. Kongrenin seçimli olması bekleniyor.

Beşir Atalay açıklamasının ardından gazetecilerin sorularını da yanıtladı. “Cumhurbaşkanı’nın Kılıçdaroğlu’na hükümeti görevi vermesi ya da vermemesi halinde nasıl bir hükümet formülü üzerinde durulduğu” yönündeki soruya Atalay şu yanıtı verdi:

“İhtimaller değerlendirildi ama benim çok şey söylemem gerekli değil, Anayasa prosedürünü hepimiz biliyoruz. Cumhurbaşkanı’nın takdirleridir.”

“Toplantınızda neler üzerinde durdunuz? Seçim güvenliği konusunda hangi adımlar atılacak, terör saldırıları nedeniyle merak ediliyor” şeklindeki soruya Atalay şu yanıtı verdi:

“Seçim güvenliği her zaman önemli ama bu konunun bu dönem öne çıktığını hepimiz biliyoruz. Çalışmalarımız sürüyor, artarak devam edecek.”

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.