25 Nisan 2024
  • İstanbul16°C
  • Diyarbakır13°C
  • Ankara23°C
  • İzmir19°C
  • Berlin3°C

AHMET KEKEÇ KORONADAN HAYATINI KAYBETTİ

Korona virüsüne yakalanan ve yoğun bakımda olan Akşam Gazetesi yazarı Ahmet Kekeç'in kurtarılamadığı açıklandı.

Ahmet Kekeç koronadan hayatını kaybetti

14 Kasım 2020 Cumartesi 14:14

Korona virüsü testi pozitif çıkan ve yoğun bakımda olan Akşam Gazetesi yazarı Ahmet Kekeç hayatını kaybetti.

Eski AK Parti Milletvekili Mehmet Metiner, Twitter'dan yaptığı açıklamada; "Ahmet Kekeç kardeşimiz/üstadımız tedavi gördüğü hastanede Hakk'ın rahmetine kavuştu. Camiamız bir değerini kaybettiği için sonsuz üzüntülüyüm. Kendisine Allah'tan sonsuz rahmet, muhterem ailesine başsağlığı diliyorum. Mekanın cennet olsun can kardeşim" ifadelerini kullandı

Daha önce verem hastalığı atlatan, iki kez de kansere yakalanan Ahmet Kekeç'te KOAH hastalığı da bulunuyordu. Kekeç'in oğlu Mehmet Hakan Kekeç bir süre önce yaptığı açıklamada, "Elbette pandemi nedeniyle çok dikkat ettik. İki hafta önce akciğerine pıhtı attı. 10 güne yakın hastanede yattı. Virüsü orada kaptığı kanaatindeyiz. Çünkü inanılmaz kalabalık bir devlet hastanesiydi. İki gün önce ambulansa bilinci kapalı bindirdik. O zamandan beri entübe durumda. Hâlâ duaya ihtiyacı var, hepimiz gibi..." demişti.

1961 Malatya doğumlu olan Kekeç, Millî Gazete, Yeni Haber, Zaman, Vahdet, İmza ve Akit gazetelerinde muhabirlik, editörlük ve köşe yazarlığı yapmıştı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.