03 Mayıs 2024
  • İstanbul19°C
  • Diyarbakır23°C
  • Ankara13°C
  • İzmir23°C
  • Berlin20°C

AHMET HAKAN'DAN SIRRI SÜREYYA'YA ÇAĞRI!

Sırrı Süreyya İstanbul'dan aday olsun mu olmasın mı tartışmasına katılan Ahmet Hakan'dan BDP'li vekile "aday ol Sırrı" çağrısı geldi...

Ahmet Hakan'dan Sırrı Süreyya'ya çağrı!

20 Ekim 2013 Pazar 13:17

BDP İstanbul milletvekili Sırrı Süreyya Önder'in yerel seçimlerd eİstanbul'dan aday olup olmayacağı yönündeki tartışmalar Ahmet Hakan'ın da köşesinde yer buldu. Hürriyet gazetesi yazarı bugünkü yazısında Sırrı Süreyya'ya seslendi ve aday olması yönünde çağrı yaptı.

AHMET HAKAN'DAN "ADAY OL SIRRI" ÇAĞRISI

Sırrı Süreyya'nın aday olmasıdurumunda CHP'nin oyların bölüneceği ve AKP'nin kazanacağı yönündeki yorumları eleştiren Ahmet Hakan "Hangi partiden oy tırtıklayacağının garantisi mi var? Nereden biliyoruz sadece CHP’den oy tırtıklayacağını? Belki AK Parti’den de oy tırtıklayacaktır." dedi. Önder'in CHP ile AKP arasında bir fark görmediğini hatırlatan Ahmet Hakan "Adam açıkça söylüyor.“CHP kazanacağına AK Parti kazansın” diyor. Böyle diyen bir siyasetçiye,“Abi sen aday olma da CHP kazansın, yoksa AK Parti kazanacak” denir mi?" diye sordu. Yazısının başlığında safını belli eden Ahmet Hakan "Sırrı aday olmalıdır" diyerek BDP'li vekile İstanbul çağrısı yaptı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.