30 Nisan 2024
  • İstanbul18°C
  • Diyarbakır26°C
  • Ankara23°C
  • İzmir25°C
  • Berlin27°C

AHMET HAKAN LİDERLERE KARNE VERDİ!

Ahmet Hakan bugün meclisteki partilerin liderlerini kritik etmiş. Hakan liderlerin parti grup toplantılarındaki konuşmalarına not vermiş.

Ahmet Hakan liderlere karne verdi!

18 Şubat 2010 Perşembe 11:26

Ahmet Hakan bugün meclisteki partilerin liderlerini kritik etmiş. Hakan liderlerin parti grup toplantılarındaki konuşmalarına not vermiş.

 * TAYYİP ERDOĞAN: İki nedenle notunu kırıyorum... BİR: Derviş Yunus’un en halim selim dizelerini bile döver gibi okuması nedeniyle... İKİ: Kâğıttan okuduğu bölümlerdeki “bilgelik” ile kâğıttan okumadığı bölümlerdeki “efelik” arasındaki devasa uçurum nedeniyle...

* DENİZ BAYKAL: Mükemmellik bazen hitabet sanatını “itici” kılabilir. Baykal’ın biraz zaaflarını göstermesi gerekiyor galiba... Notunu buradan kırıyorum. Bir de “sürprize açık olmamak” ya da “hiç şaşırtmamak” gibi sorunları nedeniyle kırdım notunu...

* DEVLET BAHÇELİ: “Muhatabını çileden çıkarmayı başarmak” dersinden yıldızlı pekiyi veriyorum. Ama vurgusuz konuşma, yanlış telaffuz ve tekdüze hitabetten ikmale kalır.

* AHMET TÜRK: Anadilinde konuşmaması nedeniyle eksiğini gediğini fazla önemsememem gerektiğini biliyorum. Bu nedenle elimi korkak alıştırmıyor ve “sakinleştirici hitabet” nedeniyle sınıfı geçiriyorum.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.