18 Nisan 2024
  • İstanbul19°C
  • Diyarbakır27°C
  • Ankara25°C
  • İzmir23°C
  • Berlin11°C

AHMET ALTAN'IN CEZAEVİNDEN İLK FOTOĞRAFI

Gazeteci Ahmet Altan'ın cezaevinden ilk fotoğrafını kızı Sanem Altan "Hayat geçer, herkes geçer, her şey geçer. Bir hikâye kalır geriye. Bunlar geçer. Hikâyeler kalır... " notuyla paylaştı.

Ahmet Altan'ın cezaevinden ilk fotoğrafı

21 Temmuz 2018 Cumartesi 16:56

23 Eylül 2016'dan bu yana tutuklu bulunan gazeteci Ahmet Altan'ın cezaevinden ilk fotoğrafını kızı Sanem Altan paylaştı

Sanem Altan, Silivri Cezaevi'ndeki görüş gününde çekilen fotoğrafları "Hayat geçer, herkes geçer, her şey geçer. Bir hikâye kalır geriye.  Bunlar geçer. Hikâyeler kalır... Anlatılmaya değer hikâyeler... Yaş yaşamak bunu bilmektir..’  Ahmet Altan İşte bu da bir Silivri hikayesi..." notuyla paylaştı.

Ne olmuştu?

Ahmet Altan, Mehmet Altan ve Nazlı Ilıcak'ın da aralarında olduğu 7 sanıklı 15 Temmuz darbe girişimi medya davasında yargılanmıştı.

İstanbul 26. Ağır Ceza Mahkemesi 16 Şubat'ta Ahmet ve Mehmet Altan, Nazlı Ilıcak, Fevzi Yazıcı, Faruk Şimşek ve Şükrü Tuğrul Özşengül hakkında "Anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs" suçlamasıyla ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası vermişti.

27 Haziran 2018'de İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 2. Ceza Dairesi, ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılan gazeteci Mehmet Altan'ın tahliyesine karar vermesiyle Mehmet Altan tahliye edilmişti. Ahmet Altan ve Nazlı Ilıcak için ise tutukluluklarına devam kararı vermişti.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.