18 Nisan 2024
  • İstanbul15°C
  • Diyarbakır19°C
  • Ankara21°C
  • İzmir20°C
  • Berlin9°C

AFRİN’DE PATLAMA: EN AZ ÜÇ KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Afrin’de gerçekleştirilen bombalı saldırıda en az üç kişinin hayatını kaybettiği, sekiz kişinin de yaralandığı bildirildi. Saldırı, Zeytin Dalı Harekatı’nın yıldönümünde düzenlendi.

Afrin’de patlama: En az üç kişi hayatını kaybetti

20 Ocak 2019 Pazar 16:35

Fransız haber ajansı AFP'ye konuşan Londra merkezli Suriye İnsan Hakları Gözlemevi Direktörü Rami Abdulrahman, bombalı saldırıda üç kişinin öldüğünü, aralarında savaşçıların da bulunduğu dokuz kişinin ise yaralandığını belirtti. Rahman, patlamanın sebebinin Afrin merkezindeki bir otobüse yerleştirilen bombanın infilak etmesi olduğunu söyledi.

Anadolu Ajansının haberine göre ise Afrin'de gerçekleşen iki ayrı patlamada iki kişi öldü, sekiz kişi yaralandı. Haberde ilk patlamanın bir yolcu otobüsüne yerleştirilen bomba düzeneğinin aracın ilçe merkezinden geçtiği sırada infilak ettirilmesi sonucu meydana geldiği ifade edilirken, patlama sonucu en az iki sivilin hayatını kaybettiği belirtildi.

İkinci patlamanın ise yine ilçe merkezindeki bir caddede yer alan çöp konteynırına yerleştirilen bombanın patlatılması sonucu meydana geldiği, ancak saldırıda ölen ya da yaralanan olmadığı belirtildi.

Saldırıyı henüz üstlenen olmadı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.