09 Mayıs 2024
  • İstanbul17°C
  • Diyarbakır22°C
  • Ankara22°C
  • İzmir24°C
  • Berlin22°C

ADD’NİN BAŞINA ÇÖLAŞAN GEÇİYOR

Danıştay cinayeti sonrasında TV kameralarına çıkıp 'Saldırı türban kararı yüzünden yapıldı' diyen eski Danıştay üyesi Tansel Çölaşan, ADD'nin başına getiriliyor.

ADD’nin başına Çölaşan geçiyor

26 Mayıs 2010 Çarşamba 11:18

 Danıştay cinayeti sonrasında TV kameralarına çıkıp 'Saldırı türban kararı yüzünden yapıldı' diye açıklamalarıya ünlenen eski Danıştay üyesi Tansel Çölaşan, ADD'nin başına getiriliyor.

Çölaşan yalanlamadı

Ergenekon sanığı Şener Eruygur’dan görevi devralması için ADD’li yöneticiler tarafından Tansel Çölaşan’a teklif götürüldüğü öğrenildi. Teklifi kabul ettiği ve delegeler ile görüşmeye başladığı öğrenilen Tansel Çölaşan, Vakit’in sorularından kaçarken, eşi gazeteci Emin Çölaşan iddiaları yalanlamadı. Vakit’e açıklamalarda bulunan Emin Çölaşan, “Ben bu işin dışındayım. Bir şeyler oluyor ama buna cevap vermek doğru olmaz. Ne oluyor bitiyorsa hep birlikte göreceğiz” dedi.

ADD Doğruladı

ADD Genel Sekreteri İzzet Polat Ararat ise Vakit’e yaptığı açıklamada, “Haziran başında 11. Olağan Genel Kurulumuz var. Evet kendisi kısmet olursa ve delegeler ‘evet’ derse ADD’nin yeni başkanı olacaktır” dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.