20 Nisan 2024
  • İstanbul14°C
  • Diyarbakır13°C
  • Ankara16°C
  • İzmir17°C
  • Berlin6°C

TRUMP VE PUTİN YAN YANA POZ VERDİ

Putin ve Trump, Vietnam'daki (APEC) zirvesinde çekilen aile fotoğrafında Vieatnam'ın yerel kıyafetleriyle poz verdi.

Trump ve Putin yan yana poz verdi

10 Kasım 2017 Cuma 21:33

Vietnam’ın Da Nang kentinde yapılan APEC (Asya Pasifik Ekonomik İşbirliği) zirvesine katılan ABD Başkanı Donald Trump ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, samimi görüntüler sergiledi. Vietnam’ın yerel kıyafetlerini giyen iki lider, APEC zirvesi aile fotoğrafında yan yana poz verdi.

​Daha önce yerini alan Putin’in yanına gelen Trump, Rus lideri selamlayarak elini sıktı. İkili, bir süre gülümseyerek tokalaştı.

​Daha önce Trump, Putin ile APEC zirvesi kapsamında görüşebileceğini söylemişti. Rusya Devlet Başkan Yardımcısı Yuri Uşakov da görüşmenin bugün gerçekleşeceğini bildirmişti.

BEYAZ SARAY: GÖRÜŞME YAPILMAYACAK

Ancak Beyaz Saray Sözcüsü Sarah Sanders, bugün yaptığı açıklamada, Trump ile Putin arasında APEC zirvesi kapsamında gerçekleşmesi planlanan ikili görüşmenin program yoğunluğu nedeniyle yapılmayacağını duyurmuştu.

​Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov da konuyla ilgili görüşmelerin devam ettiğini, ancak henüz böyle bir görüşmenin netlik kazanmadığını belirtmişti.

Böyle bir görüşme gerçekleşirse, bu Putin ve Trump arasındaki ikinci yüz yüze görüşme olacak. Liderler daha önce Almanya’da gerçekleşen G20 Liderler Zirvesi kapsamında görüşmüşlerdi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.