19 Nisan 2024
  • İstanbul14°C
  • Diyarbakır16°C
  • Ankara16°C
  • İzmir16°C
  • Berlin7°C

RUSYA: GÖRÜŞME YAPICI GEÇTİ

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan, Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu ile görüştü. Rusya Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, görüşmenin yapıcı geçtiği belirtildi.

Rusya: Görüşme yapıcı geçti

18 Ocak 2018 Perşembe 20:58

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Müsteşarı Hakan Fidan, Rusya’ya gitti. Akar ve Fidan, Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu ve Rusya Genelkurmay Başkanı Orgeneral Valery Gerasimov’la görüştü.

Sputnik’in haberine göre, Rusya Savunma Bakanlığı’nın açıklamasında, görüşmede Orta Doğu’daki durum ve diğer güncel konuların ele alındığı belirtildi. Açıklamada, görüşmenin yapıcı geçtiğini belirtti.

Genelkurmay Başkanlığı’nın internet sitesinden yapılan açıklamada, “Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan, 18 Ocak 2018 tarihinde Rusya Federasyonu Genelkurmay Başkanı Orgeneral Valery Gerasimov ile bölgesel güvenlik konuları, Suriye’deki son gelişmeler ve Astana/Cenevre süreci hakkında görüşmelerde bulunmak üzere Moskova’ya gitmişlerdir” denildi ve görüşmenin fotoğrafı paylaşıldı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.