29 Mart 2024
  • İstanbul21°C
  • Diyarbakır19°C
  • Ankara21°C
  • İzmir25°C
  • Berlin14°C

LUCESCU İMZAYI ATTI; ARDA TURAN'A YEŞİL IŞIK YAKTI

Rumen teknik adam Mircea Lucescu, Türkiye Türkiye Futbol Federasyonu'nun Riva'da bulunan tesislerinde kendisini 2 yıllığına Milli Takım'a bağlayan imzayı attı.

Lucescu imzayı attı; Arda Turan'a yeşil ışık yaktı

04 Ağustos 2017 Cuma 15:19

Rumen teknik adam, yaptığı ilk açıklamada gazeteci Bilal Meşe'yi darp ettikten sonra Milli Takım'ı bıraktığını açıklayan Arda Turan'ı arayacağını söyledi. 

Türkiye futbolunu yakından tanıdığını ve çok sevdiğini söyleyen kurt çalıştırıcı, Türkiye ile dostluğunu "Arkadaşlar zor günler için vardır. Türkiye Milli Takımı'nın bu zor gününde burada olmasaydım iyi bir dost olmazdım" dedi. Lucescu şunları söyledi:

Türkiye'ye birkaç sezon önce gelmeliydim belki de. 4 sene boyunca burada hem Beşiktaş'ta hem Galatasaray'da çok iyi dönemler geçirdik. Çok önemli başarılar yaşadık. Ardından yine aynı duyguları yaşayabileceğim bir ülke olan Ukrayna'ya gittim. Bana bir takım kurma fırsatı verdiler. Shakhtar Donetsk başkanı Ahmedov bana iyi bir fırsat sundu, ben de onu değerlendirdim.

Siyasi durumlardan dolayı Ukrayna'yı terk ettim. Oradaki büyük takımların güç kaybetmesi nedeniyle ligdeki durum benim için ilgi çekici bir hal almaktan çıkmıştı. 

"Evde duramayacağımı düşündüm"

Geçen sene Zenit'te çok iyi bir sezon geçirmedim. İmza attıktan sonra 3 oyuncumu kaybettim. Başkan birçok değişiklik yapmak istedi, ben de kariyerim açısından biraz durup dinlenmek istedim.

1.5 ay düşündüm ve bu sürenin ardından evde duramayacağımı ve çalışmaya devam etmemin daha doğru olacağına karar verdim.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.