28 Mart 2024
  • İstanbul19°C
  • Diyarbakır17°C
  • Ankara22°C
  • İzmir26°C
  • Berlin15°C

KADİR İNANIR'IN SAĞLIK DURUMUYLA İLGİLİ AÇIKLAMA

Yoğun bakımda tedavisi süren Kadir İnanır'ın son durumuyla ilgili açıklama yapıldı.

Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili açıklama

12 Şubat 2018 Pazartesi 17:23

Hastane başhekimi Prof. Dr. Reha Baran Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili "Genel durumu şu an iyi. Hayati tehlikesi yok" dedi.

Baran, açıklamasında şunları söyledi:

"Kadir İnanır şu an yoğun bakımda. Hayati riski yok. Pazar sabahı 10.00 civarında bir telefon aldım. Jülide Hanım, konuşmasının bozulduğunu söyleyince, eve gittim. 45 dakika kadar ikna etmekle uğraştık. Sonunda ikna ettik, beraber hastaneye geldik. Beynin orta damarının üst kısmında bir damarın tıkandığını tespit edince, beynin damarlarını görmek için anjiyo yaptık. Bir damarın açılma gerekliliği kararını verdik. Zamanlamanın çok önemi var. Şimdi hiçbir kaygı olmadan yoğun bakımda. Garanti olsun diye yakın gözlemde."

Jülide Kural da Kadir İnanır’ın geçirdiği operasyon sonucu hâlâ yoğun bakımda olduğunu, kritik süreci atlattığını ve bilincinin açık olduğunu dile getirdi.

İnanır, dün akşam saatlerinde beynine pıhtı atması sonucu yakınları tarafından Beşiktaş Fulya’da bulunan özel bir hastaneye kaldırılmıştı. Kısa sürede ameliyata alınan İnanır, tedbir amaçlı olarak yoğun bakıma alınmıştı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.