25 Nisan 2024
  • İstanbul20°C
  • Diyarbakır20°C
  • Ankara25°C
  • İzmir21°C
  • Berlin9°C

İSTANBUL YAĞMURA TESLİM; TRAFİK KİLİTLENDİ, ARAÇLAR MAHSUR KALDI

İstanbul'da gece aralıklarla yağan yağmur sabah saatlerinde şiddetlendi. Sabah 8.30'da havadaki siyah bulutlar nedeniyle gün aydınlanmadı. Şiddetli yağış nedeniyle birçok yeri su bastı, araçlar yollarda mahsur kaldı.

İstanbul yağmura teslim; trafik kilitlendi, araçlar mahsur kaldı

18 Temmuz 2017 Salı 10:35

Sabah saatleri itibariyle şiddetini arttıran sağanak yağmur İstanbul’u esir aldı, metroyu su bastı ve seferler durdu, Avrasya Tüneli Anadolu-Avrupa yönü tek taraflı olarak trafiğe kapatıldı.  

İstanbul Valiliği "Bugün ilimiz yoğun yağış aldığından ulaşımda sıkıntı yaşanmaması için zorunlu olmadıkça özel araçlarla trafiğe çıkılmaması rica olunur" açıklamasını yaptı. Kazlıçeşme ve Merter'de bölgesinde yollar adeta göle döndü, araçlar geçiş yapamadı. 

Topkapı Metro girişi ve Metrobüs Köprüsü de sular altında kaldığı için vatandaşlar merdivenlerden geçiş yaparken zorlandı. 

2017-07-18_110308.jpg

AKOM'DAN UYARI: SEL RİSKİ VAR

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) İstanbulluları sel riskine karşı uyardı. AKOM'un sosyal medya hesabından ''#İstanbul bugün sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. SEL RİSKİ ve FIRTINAYA DİKKAT! Yağmur ile birlikte hava serinliyor.'' diye duyuruldu.

2017-07-18_110354.jpgistanbul2.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.