29 Mart 2024
  • İstanbul13°C
  • Diyarbakır7°C
  • Ankara12°C
  • İzmir16°C
  • Berlin9°C

'HÜDA-PAR'LA ANLAŞILMIŞ BİR İTTİFAK YOK'

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisiyle HÜDA-PAR arasında anlaşılmış bir ittifakı olmadığını söyledi.

'HÜDA-PAR'la anlaşılmış bir ittifak yok'

12 Mayıs 2018 Cumartesi 11:55

24 Haziran'da yapılacak olan seçimlere ilişkin soruları cevaplayan Saadet Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu “İkinci tura kim kalırsa kalsın, bizim ‘şu partiye veya diğerine destek veririz' gibi önceden belirlenmiş bir politikamız yok” dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "HÜDA-PAR'la anlaşılmış bir ittifak yok. Abdüllatif Şener, CHP'den vekil adayı olduğu yönünde bilgi geldi. İkinci tura kim kalırsa kalsın, diğer parti tabanları destekledikleri partinin liderlerinin işaret ettiği adaya destek vermeyecek. Bizim ‘şu partiye veya diğerine' destek veririz gibi önceden belirlenmiş bir politikamız yok" diye konuştu.

YSK tarafından 24 Haziran'da cumhurbaşkanlığı ve TBMM seçimleri yapılacağının ilan edilmesinin ardından, AK PARTİ ile MHP arasında Cumhur İttifakı'na gidilirken, CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi ve DP ise Millet İttifakı adı altında seçimlere katılacaklarını ilan etmişti.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.