28 Mart 2024
  • İstanbul19°C
  • Diyarbakır12°C
  • Ankara19°C
  • İzmir22°C
  • Berlin11°C

HAŞDİ ŞABİ'DEN ERDOĞAN'A: EĞER ASKERLERİNİZİ ÇEKMEZSENİZ ...

Haşdi Şabi'nin Ensarullah Hareketi grubu sorumlusu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sert tehditlerde bulundu.

Haşdi Şabi'den Erdoğan'a: Eğer Askerlerinizi çekmezseniz ...

22 Ekim 2017 Pazar 12:41

Haşdi Şabi sorumlusu Erdoğan'a Türk askerlerini Irak'tan çekme uyarısında bulunarak, "Eğer bunu yapmazsan Iraklı kahramanlar olarak sana ölümcül bir darbe indireceğiz" dedi.

Kerkük’e giren Haşdi Şabi AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı tehdit eden bir video yayınladı. Haşdi Şabi'nin Ensarullah Hareketi grubu sorumlusunun videoda Irak topraklarındaki Türk güçlerinin çekilmesini, aksi takdirde “ölümcül darbe indirecekleri” tehdidinde bulunduğu görülüyor.

İşte o videoda söylenenler:

“Bismillahirrahmanirrahim wessalatu wesselamu ala seyyidina we ala ali Muhammed

Kendi adıma, bütün Iraklılar adına ve özellikle de Haşdi Şabi kahramanları adına bu mesajı Türkiye Başkanı Erdoğan’a gönderiyorum. Irak topraklarındaki güçlerini hemen geri çekmeliler. Tekrarlıyorum, Erdoğan güçlerini Irak topraklarından derhal çekmelisin. Eğer bunu yapmazsan, vallahi de billahi de yanıtımız çok çok sert olacaktır. Bu yüzden bu kutsal topraktan güçlerini derhal çekmelisin.

Büyük Allah’a yemin ediyorum, eğer bunu yapmazsan Iraklı kahramanlar olarak sana ölümcül bir darbe indireceğiz. Özellikle de Heşdi Şabi’nin kutsal kahramanları sana ölümcül bir darbe indirecektir. Sorumluğunu almıyoruz çünkü seni uyardık. Bu yüzden güçlerini geri çek.

Mücahit kardeşiniz, patlayıcı uzmanı Hasan Plays, Ensarullah Hareketi Askeri Ofisi. Esselamu aleykum we rahmetullah we berekatuhu.”

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.