19 Nisan 2024
  • İstanbul13°C
  • Diyarbakır24°C
  • Ankara20°C
  • İzmir21°C
  • Berlin7°C

ERDOĞAN, CHP'Lİ VEKİLİ ARADI TEŞEKKÜR ETTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, PKK tarafından öldürülen öğretmen Necmettin Yılmaz ile ilgili konuşma yapan CHP Tunceli Milletvekili Gürsel Erol’u telefonla arayarak konuşmasından dolayı teşekkür etti.

Erdoğan, CHP'li vekili aradı teşekkür etti

20 Temmuz 2017 Perşembe 11:00

CHP Tunceli Milletvekili Gürsel Erol, yaptığı açıklamada, dün TBMM’de, PKK tarafından öldürülen öğretmen Necmettin Yılmaz ile ilgili bir konuşma yaptığını, bu konuşmasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendisini telefonla arayıp teşekkür ettiğini söyledi.

Erol, "Konuşmamdan sonra Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan beni cep telefonumdan arayarak teşekkür etti. Sayın Cumhurbaşkanımız bana, ’Ülkemizin birlik ve beraberliği için önemli bir konuşmaydı, devletimiz ve milletimiz adına sana teşekkür ediyorum. Ülkemizin birlik ve beraberliği için çok önemli bir konuşmaydı, önemli ve yerinde bir konuşmaydı’ dedi. Cumhurbaşkanı ile görüştükten sonra Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu telefon ile arayarak bilgi verdim. Sayın Genel Başkanımız da konuşmanın çok yerinde ve doğru bir konuşma olduğunu belirterek beni kutladı" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.