29 Mart 2024
  • İstanbul13°C
  • Diyarbakır7°C
  • Ankara12°C
  • İzmir16°C
  • Berlin9°C

ERDOĞAN: BEDELİNİ ÇOK AĞIR ÖDERLER

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Afrin'e ilerlemeye çalışan rejim yanlısı gruplarla ilgili olarak, "Bunlara fırsat vermemiz mümkün değil. Bunun bedelini de çok ağır öderler." dedi.

Erdoğan: Bedelini çok ağır öderler

21 Şubat 2018 Çarşamba 01:57

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Makedonya Cumhurbaşkanı Gyorge İvanov, baş başa ve heyetler arası gerçekleştirdikleri görüşmelerin ardından ortak basın toplantısı düzenledi.

Afrin'e ilerlemeye çalışan rejim yanlısı gruplara müdahalede bulunulduğuna yönelik haberler hatırlatılarak, "Sahadaki son durum nedir? Bu konu dün özellikle Sayın Ruhani ile görüşmenizde gündeme geldi mi?" sorusuna Erdoğan şu yanıtı verdi:

"Bugün akşam saatlerine doğru oradaki Şii milis güçlerinin bazı pikaplarıyla on kadar, Afrin'e doğru bir hareketliliği tespit edilmiş fakat daha sonra top atışları yapılınca geri dönmek durumunda kaldılar ve o dosya da o şekilde şimdilik kapanmış vaziyette. Dün gerek Sayın Putin gerekse Sayın Ruhani ile yaptığımız görüşmelerde, bu konularda da zaten mutabakatımız var. Maalesef bu tür terör örgütlerinin bazen biliyorsunuz kendilerine göre aldıkları kararlarla attıkları yanlış adımlar oluyor. Bunlara tabii fırsat vermemiz mümkün değil. Bunun bedelini de çok ağır öderler." 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.